Therapiepraktijk A.V.O.

De praktijk voor integratieve psychotherapie, counseling en training in Den Haag.

Behandelmethoden

Therapiepraktijk A.V.O. is onder andere gespecialiseerd in de volgende therapeutische behandelmethoden:

Coaching

U kunt bij Therapiepraktijk A.V.O. ook terecht voor coaching. U kunt hierbij onder andere denken aan: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, starten van een eigen onderneming, reintegratie op de werkvloer, executive coaching, teamcoaching en conflictbemiddeling.

Counseling

Counseling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding. U wordt hierbij ondersteund en begeleid bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in uw leven. Deze situaties kunnen klachten geven als moeheid, weinig energie, lusteloosheid, hoofdpijn, spanningsklachten of een ontevreden gevoel. Lichaam en geest zijn hierbij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Persoonlijke counseling kan u helpen om de balans in uzelf en uw leven terug te vinden en uw klachten te verminderen. Samen gaan we op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van uw eigen mogelijkheden.

NLP

Therapiepraktijk A.V.O. biedt ook NLP begeleiding. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. NLP kan ingezet worden om mensen te helpen bij bijvoorbeeld fobieën, angst om te spreken in het openbaar, stress of depressieve klachten. Verder draagt NLP o.a. bij aan het krijgen van meer zelfvertrouwen en motivatie, het vergroten van gevoel van eigenwaarde, de verbetering van communicatie tussen mensen en ook de interne dialoog, een betere relatie met uzelf en met anderen en verbeteren van (sport)prestaties. NLP geeft u hierbij toegang tot uw onbewuste potentieel

Trainingen

Therapiepraktijk A.V.O. verzorgt diverse trainingen en workshops voor particulieren, therapeuten en bedrijven. Deze trainingen kunnen desgewenst op maat worden gemaakt.

Contact

Bent u geinteresseerd in de dienstverlening van therapiepraktijk A.V.O. dan kunt u op ondergaande button klikken. Ook kunt u op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen.

  06-29434319.