Therapiepraktijk A.V.O.

De praktijk voor integratieve psychotherapie, counseling en training in Den Haag.

Integratieve psychotherapie

Integratieve Psychotherapie is een effectieve therapievorm met unieke mogelijkheden. De therapievorm beperkt zich niet tot één benadering, maar brengt actief inzichten en methodieken uit verschillende disciplines bijeen in een werkmodel dat zich kenmerkt door vernieuwing en grote diepgang. Kiezen voor integratieve psychotherapie is kiezen voor een veelzijdige aanpak en maatwerk, een begeleiding die aansluit bij u als cliënt en uw specifieke problematiek.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een van de meest effectieve behandelmethoden bij klachten van psychische (geestelijk en emotioneel) en psychosomatische aard. Het gebruik van trance vormt de spil van deze therapie. Door middel van deze trance kunnen (onbewuste) problemen aangepakt worden en gewenste kwaliteiten aangeboord. Daarnaast maakt de hypnotherapeut gebruik van andere evidence based therapievormen. Dat wil zeggen dat de werking daarvan is aangetoond in wetenschappelijk onderzoek.  Zo kan er een passende therapie geboden worden, die volledig aansluit bij uw problematuek en wensen.

Regressietherapie

Regressietherapie is een therapievorm die ervan uitgaat dat een (psychisch, lichamelijk of emotioneel) probleem een oorzaak heeft. Deze oorzaak is vaak te vinden in onverwerkte ervaringen in het verleden. Onder zorgvuldige begeleiding worden deze - veelal traumatische - ervaringen opgespoord en alsnog verwerkt.