Therapiepraktijk A.V.O.

De praktijk voor integratieve psychotherapie, counseling en training in Den Haag.

Informatie AVO

De visie achter praktijk AVO in het kort

De letters A.V.O. in de naam van de praktijk, zijn een afkorting van Amor Vincit Omnia, latijn voor Liefde overwint alles.

Liefde is ook de drijvende kracht in mijn praktijk, liefde voor het therapievak en alles wat dat met zich meebrengt. Basisvoorwaarde voor mij in de begeleiding is een open houding en een volledig respect voor u als client en uw verhaal. U zal een ontdekkingsreis starten die u hopelijk verder zal brengen in uw leven en u hopelijk ook in contact zal brengen met de liefde in uzelf. Dit is iets waarin ik u als therapeut graag wil begeleiden en wat ik vanuit mijn hart en vol liefde zal doen.

Als therapeut bij Therapiepraktijk A.V.O. vind ik het verder van groot belang om voor u als client mijn kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Ik blijf dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen op het vakgebied van de (integratieve) psychotherapie bij door middel van aanvullende opleidingen, vakliteratuur en -artikelen en contacten met collega's uit het vakgebied (waaronder intervisie). Verder heb ik mij - als kwaliteitswaarborg - ook aangesloten bij de beroepsvereniging NBVH en de koepelorganisatie SRBAG.

Wilt u meer weten over een van de onderstaande onderwerpen, klik dan op de bijgaande link:

Voor meer informatie over therapiepraktijk A.V.O. kun u contact opnemen via info@therapiepraktijkavo.nl  of u kunt naar het contactformulier gaan.

U kunt mij op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 ook bereiken op 06-29434319.


"Als je compassie niet ook voor jezelf geldt, is die incompleet."   
(Boedha)