Therapiepraktijk A.V.O.

De praktijk voor integratieve psychotherapie, counseling en training in Den Haag.

Behandelprogramma PDS

Dit is een speciaal behandelprogramma voor de behandeling van het Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS). Het programma is onder andere gericht op het verminderen van de lichamelijke (pijn-) klachten en het terugkrijgen van de regie op de darmfunctie.

Behandelprogramma Ontspanning

Dit is een voor u op maat gemaakt programma met speciale ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Voor iedereen die wat meer rust en ontspanning in het leven wilt.

Behandelprogramma Verslaving

Een maatwerkprogramma, specifiek gericht op rook-, eet, shop-, gameverslavingen en/of verzamelzucht/hoarding

Behandelprogramma Seksueel Misbruik

Het behandelprogramma 'Het is mijn lijf!' is een gespecialiseerd therapieprogramma gericht op de begeleiding en behandeling van mensen die seksueel misbruikt zijn. Het programma wordt in afstemming met u helemaal op maat gemaakt, volledig gericht op uw klachten en wensen. Tijdens de begeleiding is er ruimte om o.a. te werken aan de impact die het misbruik nog op uw dagelijks leven heeft. Ook is er desgewenst aandacht voor de verwerking van het trauma zelf.

Behandelprogramma Zwangerschap

Het Nataal Programma is een speciaal programma, gericht op problemen rondom de zwangerschap, zoals pre- en postnatale depressie, bevallingsangst, fertiliteitproblematiek, ongewenste zwangerschap, omgaan met abortus, miskraam, ongewenste kinderloosheid, etc.

Behandelprogramma Burn Out

Dit is een uniek programma gericht op Burn Out, waarbij niet alleen gewerkt wordt aan de symptomen van de burn out, maar vooral ook de echte oorzaak wordt aangepakt. Voor mensen, die burn out dreigen te geraken, mensen die midden in een burn out zitten en mensen die herstellende zijn.

Behandelprogramma AVE

Audio Visuele Entrainment (AVE) is een veilige en ontspannen vorm van hersentraining, waarbij er gebruik gemaakt wordt van geluid (audio) en licht (visueel) met als doel verschillende delen van de hersenen optimaal te laten samenwerken. Dit maatwerkprogramma kan o.a. gebruikt worden voor het verhogen van de concentratie, het verbeteren van leerpresatties, het verbeteren van het slaappatroon, het verhogen van de creativiteit, het stimuleren van ontspanning en 'Super Learning'.